Öğretim Elemanları İçin Dijital Dönüşüm-Güncellendi

10 Ekim 2019, Perşembe 541

2019-2020 Akademik Yılı Güz Döneminde tüm öğretim elemanlarımız (öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ve araştırma görevlileri) YÖK tarafından yürütülen Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm Projesi kapsamında Dijital Çağda Yükseköğretimde Öğrenme ve Öğretme isimli zorunlu dersi Anadolu Üniversitesi Anadolum E-kampüs üzerinden uzaktan eğitim yoluyla alacaktır.

1.    https://anadolulms.anadolu.edu.tr/ adresine gidiniz.
2.    Ekranda “Diğer” seçeneğini tıklayınız.
3.    Açılan ekranda kullanıcı adı ve şifre olarak TC Kimlik numaranızı kullanınız.
4.    Sol menüde “Sertifika Dersleri / Diğer Organizasyonlar” başlığı altında kayıtlı olduğunuz dersi bulabilirsiniz. Dersin adına tıklayınız.
5.    Açılan sayfada ilk olarak sol menüde bulunan “Ders Tanıtımı”, “Sıkça Sorulan Sorular” ve “Giriş” başlıklarını dikkatle inceleyiniz.
6.    Ders içeriklerini çalışmaya başlamadan önce dersin yapısını anlamanız amacı ile hafta içeriklerine hızlıca göz atmanız ve sistem yapısını tanımaya çalışmanız tavsiye edilmektedir.

Dersler 14 Ekim 2019 itibarı ile başlayacaktır. Bu zamana kadar öğrenciler ve öğretim elemanlarının sistemi incelemeleri faydalı olacaktır. Haftalık dersleri takiben yapılan sınavların kaçırılmaması önem taşımaktadır.

Anadolu Üniversitesi Anadolum E-Kampüs sistemine gitmek için tıklayınız.