Öğretim Elemanları için Dijital Dönüşüm

15 Mart 2020, Pazar 77

2019-2020 Akademik Yılı Bahar Döneminde, daha önce bu dersi almamış veya tamamlayamamış tüm öğretim elemanlarımız (öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ve araştırma görevlileri) YÖK tarafından yürütülen Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm Projesi kapsamında Dijital Çağda Yükseköğretimde Öğrenme ve Öğretme isimli zorunlu dersi Anadolu Üniversitesi Anadolum E-kampüs üzerinden uzaktan eğitim yoluyla alacaktır.

1.    https://anadolulms.anadolu.edu.tr/ adresine gidiniz.
2.    Ekranda “Diğer” seçeneğini tıklayınız.
3.    Açılan ekranda kullanıcı adı ve şifre olarak TC Kimlik numaranızı kullanınız.
4.    Sol menüde “Sertifika Dersleri / Diğer Organizasyonlar” başlığı altında kayıtlı olduğunuz dersi bulabilirsiniz. Dersin adına tıklayınız.
5.    Açılan sayfada ilk olarak sol menüde bulunan “Ders Tanıtımı”, “Sıkça Sorulan Sorular” ve “Giriş” başlıklarını dikkatle inceleyiniz.
6.    Ders içeriklerini çalışmaya başlamadan önce dersin yapısını anlamanız amacı ile hafta içeriklerine hızlıca göz atmanız ve sistem yapısını tanımaya çalışmanız tavsiye edilmektedir.

Dersler 15 Mart 2020 itibarı ile başlamıştır. Haftalık dersleri takiben yapılan sınavların kaçırılmaması önem taşımaktadır.

Anadolu Üniversitesi Anadolum E-Kampüs sistemine gitmek için tıklayınız.